Voša spremna za premijeru

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.07.2012.
22:35
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić tvrdi da nema dilema oko sastava ekipe, ali ne želi da ''otkriva karte'' do početka meča sa Suduvom.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Tokom priprema u Austriji, Vojvodina je rezultatima u kontrolnim utakmicama nagovestila spremnost za iskušenja u Evropi, a da li je taj utisak ispravan pokazaće se već u četvrtak od 19:30h, kada Novosađani igraju prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv litvanske Suduve.

Trener Zlatomir Zagorčić već je odredio imena igrače koji će početi meč, ali o tome još ne želi da govori.

''Jasno je da znam tim kojim ćemo startovati u četvrtak, ali na tu temu bih razgovarao pred sam meč. Možda postoje neke dileme vezane za pojedine pozicije u timu'', dodaje Zagorčić.

On neće moći da računa na novajliju Grina u ovom dvomeču, ali je, svejedno, Holanđanin zaslužio pohvale za ono što je pokazao tokom priprema. Osim njega, Zagorčić je izdvojio i Bilbiju i Moreiru.

''Seržinjo Grin je pravo osveženje i igrač koji poseduje kvalitet. Nemanja Bilbija u špicu napada takođe se dobro pokazao i očigledno da mu je polusezona koju je proveo na pozajmici u Banjaluci, dobro došla. Almami Moreira se dokazao u radu, prevazišao je povrede i to se pokazalo u radu, za razliku od proletos'', objašnjava Zagorčić.




Ne propustite