Voša stigla Zvezdu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.03.2013.
16:39
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Vojvodine ubedljivo su na svom terenu savladali ekipu Donjeg Srema i po broju bodova se izjednačili sa Crvenom zvezdom na deobi drugog mesta. Sjajan gol Vranješa, pa još dva Kataija, za ubedljivih 3:0.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

U odloženoj utakmici 19. kola Superlige, fudbaleri Vojvodine savladali su Donji Srem rezultatom 3:0 i tako stigli na deobu drugog mesta na tabeli sa Crvenom zvezdom.

Vojvodina je povela sjajnim golom golom Stojana Vranješa, sa tridesetak metara u 15. minutu, a trijumf je potvrdio Aleksandar Katai sa još dva pogotka, u 45. i 87. minutu meča - 3:0.

Svoj prvi gol Katai je postigao posle prodora Šušnjara po desnoj strani, kada je sa nekih petnaestak metara poslao loptu u mrežu, za vođstvo od dva gola razlike na kraju prvog poluvremena.

U nastavku viđene su prilike Poletanovića, Abubakara, a na treći gol čekalo se do finiša, kada je ponovo Katai bio precizan, ovog puta posle asistencije Kosovića.

Posle 19. kola Vojvodina ima 38 bodova, koliko i Crvena zvezda na deobi drugog mesta. Kao što je poznato, Partizan na čelu tabele ima 11 bodova više.




Ne propustite