Voša - Uz hrabrost i drskost do Lige Evrope!

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.08.2013.
13:08
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Šef stručnog štaba Vojvodine Marko Nikolić izneo je svoja očekivanja dan uoči prvog meča poslednje runde kvalifikacija za Ligu Evrope protiv moldavskog Šerifa.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine ponovo izlaze na evropsku scenu, gde su ovog leta oduševili sve ljubitelje fudbala u našoj zemlji.

Još jedna prepreka, moldavski Šerif, ostala je do plasmana u Ligu Evrope, a uoči prvog duela na ''Karađorđu'', trener Vojvodine Marko Nikolić uverava da će njegovi igrači pružiti svoj maksimum na terenu i da će to biti dovoljno za istorijski uspeh novosadskog kluba.

''Ovo je susret od najveće moguće važnosti za klub, tu nema nikakve dileme. Nema ni jednog jedinog razloga, a to sam preneo i igračima, da svi zajedno nismo u stanju da jedva čekamo ovaj duel.

Posle dugo godina Vojvodina se nalazi ovako daleko u Evropi i ima priliku da obezbedi istorijski plasman u ligaški deo takmičenja.

Kada smo već došli na samo korak od toga, niko od nas nema prava da ne bude na svom maksimumu, da uživa u ovom trenutku, da zadrži jedan nivo samopouzdanja i podigne ga za stepenicu više nego što je bio do sada'',
izjavio je Nikolić.

On podseća da se ovakva prilika mnogima pruža samo jednom u životu, ali veruje da ta činjenica neće stvoriti dodatni psihološki pritisak kod njegovih igrača. S tim u vezi, Nikolić naglašava i da njegovi igrači moraju da pokažu i onu pozitivnu sportsku drskost na terenu.

''Treba svi da iz sebe izvučemo najviše što možemo, da prezentujemo svoj klub u Evropi onako kako smo to do sada i činili.

Da li će to biti dovoljno za konačan trijumf, ne možemo znati do samog kraja utakmice jer postoji i doza neophodne sportske sreće koju moramo zaslužiti.

Budimo zato hrabri i imajmo sportsku drskost kako bi sreću i zaslužili. Jedva čekamo početak, budite uvereni u to…'',
zaključio je Nikolić.

Utakmica između Vojvodine i Šerifa igra se u četvrtak na stadionu ''Karađorđe'', s početkom od 20:30h.

Ne propustite