'Voša' zajmi redom, Tumbasevića Spartaku, Nenadovića OFK-u

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 04.02.2014.
12:11
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbalski klub Vojvodina potvrdio je da će dvojicu svojih fudbalera proslediti na pozajmice u ekipe Spartaka, odnosno OFK Beograda.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada prosledio je dvojicu svojih igrača na šestomesečne pozajmice u ekipe Spartaka, odnosno OFK Beograda.

Iskusni vezni fudbaler Janko Tumbasević provešće narednih šest meseci na pozajmici u ekipi Spartaka iz Subotice. Tumbasević je u utorak ujutru odleteo put Podgorice a odatle će pravo na Crnogorsko primorje koje "Golubovima" služi kao baza za pripreme pred početak prolećnog dela sezone.

Interesantno je da je Vojvodina prosledila svog igrača na pozajmicu klubu protiv kog će igrati u polufinalu Kupa Srbije pa ostaje da se vidi da li je u ugovor o prozajmici ušla i klauzula o eventualnoj zabrani nastupa Janka Tumbasevića u duelima sa Vošom.

Tumbasević nije jedini fudbaler Vojvodine koji će pripreme i sezonu nastaviti u redovima nekog drugog superligaša.

Uroš Nenadović je prosleđen ekipi OFK Beograda na šestomesečnu pozajmicu nakon što je trener "Romantičara" Milan Milanović zatražio levokrilnog napadača.

Mladi Nenadović nije morao da menja avione već je promenu sredine obavio prelaskom iz jednog hotela u drugi i zaduživanjem plavo-bele opreme kluba sa Stare Karaburme.

Ne propustite