Voša zove u pobede nove

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.04.2013.
12:39
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbalski klub Vojvodina pozvao je sve navijače da u sredu budu uz svoj klub u drugom meču polufinala Kupa Srbije koji se igra na "Staroj Karaburmi" a Uprava je obezbedila besplatan prevoz i ulaznice za meč.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada u subotu igra protiv Slobode iz Užica duel 23. kola JSL ali su u tom klubu mislima već na meču koji im predstoji naredne srede.

Vojvodina će 17. aprila pokušati da odbrani prednost iz prvog polufinalnog meča Kupa Srbije a protivnik će joj biti ekipa OFK Beograda.

Pet dana pred tu utakmicu sa "Karađorđa" je stigao poziv navijačima da u što većem broju krenu za Beograd kako bi klub izborio finale najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u zemlji.

Uprava je odlučila da navijačima bude obezbeđen besplatan autobuski prevoz do prestonice a pored toga je na "Omladinskom stadionu" severna tribina rezervisana za pristalice Voše a ulaz će, takođe, biti besplatan.

Prijavljivanje navijača vršiće se u prostorijama kompanije "Gigstix" koja se nalazi u sklopu TC "Pariski magazin" (suteren) od sutra (petak 12. 04. 2013) do utorka (16. 04. 2013.).

Navijači će dobijati vaučer koji će im služiti za prevoz i bez kojeg neće moći da uđu u autobus.

Iz Vojvodine su poručili da navijačima koji budu u alkoholisanom stanju ili pod dejstvom nekog od opijata neće biti dozvoljen ulazak u autobuse a kontrolu će vršiti organi MUP-a i redari FK Vojvodina.

Polazak za Beograd zakazan je za 12 časova a utakmica OFK Beograd - Vojvodina počinje u 16 časova.

Ne propustite