Vošina ''petarda'' pred Antaliju

Autor: Darko Mitrović
subota 28.01.2012.
23:26
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

U poslednjoj kontrolnoj utakmici pred odlazak na drugi deo priprema u Antaliju, fudbaleri Vojvodine zabeležili još jednu ubedljivu pobedu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Posle ''jedanaestice'' protiv Bačke, Novosađani su se danas zadovoljili sa pet golova u mreži ekipe Jedinstva iz Stare Pazove.

Vojvodina je trijumfovala rezultatom 5:0, posle znatno efikasnije igre u drugom poluvremenu. U prvih 45 minuta viđen je samo jedan gol, a postigao ga je Milan Bojović u 17. minutu lob udarcem posle greške odbrane Jedinstva.

Propušteno je još nekoliko izglednih prilika do kraja prvog dela igre, ali je u nastavku druga postava bila znatno efikasnija.

Škuletić je u 67. minutu postigao drugi gol za Vojvodinu, da bi tek što se krenulo sa centra Stevanović asistirao Brani Iliću kome nije bilo teško da loptu prosledi u gol.

U 82. minutu Milan Spremo je savladao golmana Jedinstva posle solo prodora, a konačnih 5:0 postavio je Abubakar Oumaru dva minuta kasnije.

Novosađani će još sedam dana trenirati u svom fudbalskom centru, a odlazak u Antaliju planiran je za 5. februar.

Vojvodina: Janošević (Supić), Vulićević (Kovačević), Branković (Nastić), Mojsov (Trajković), Karan (Milović), Radoja (Mitošević), Poletanović (Ađuru), Smiljanić (Stevanović), Novaković, (Škuletić), Katai (Ilić, Spremo), Bojović (Abubakar)

Ne propustite