Vošina promenada

Autor: Boris Jovanović
subota 08.12.2012.
12:29
Izvor: Sportske.net

Novosađani bi mogli da ostanu bez nekolicine igrača u zimskom prelaznom roku. Mojsov i Vulićević ostaju bez ugovora, Bojović već otišao, Oumaru i Stevanović čekaju ponude...

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Tačka na jesen je stavljena, u klubu nisu zadovoljni četvrtim mestom, ali gledaju kao i prošlog proleća ka kupu čekajući žreb za polufinale.

Sa kakvim timom napasti trofej koji nedostaje?

Već sada je jasno da će ekipa pretrpeti izmene, kapiten Vulićević bi mogao da bude veliki gubitak. Naime, predsedniku Butoroviću nije jasno kako je sportski deo dozvolio da iskusni desni bek ostane bez ugovora.

Tek, Vulićević je slobodan, želi u inostranstvo, najverovatnije će otići iz kluba.

Danijel Mojsov je na ledu, i njemu ističe ugovor, napušta Vojvodinu, i on čeka ponude, a kako je nedavno rekao, u najgorem slučaju ne gine mu rodna Makedonija.

Kataiju ističe pozajmica, u klubu se nadaju da će ostati, Holanđanin Grin je nezadovoljan minutažom, a u klubu nisu preterano zagrejani da ga zadrže.

Bojović je već otišao, a dvojica fudbalera koja bi mogla da napune klupsku kasu su Stevanović i Oumaru. Bosanski internacionalac čeka nemačke klubove, mogao bi da ode za više od 2 miliona evra, što bi  bila značajna finansijska injekcija za Vošu. Kamerunac je u žiži u svakom prelaznom roku, ali nije bilo ponude koja bi ispunila finansijske apetite Novosađana.

Bivši kapiten Medojević figurira kao pojačanje, ali to je malo verovatno, Gojko Kačar je spreman da se vrati na pozajmicu, no i to je teška misija. U medijima se pominje i bivši golman Spartaka Jovanić koji je ponikao u Vojvodini, sada je slobodan, no Supić je bio standardan i pored problema sa delom navijača.

Meleg odlazi u Ajaks, zna se kako funkcioniše novosadska škola fudbala, pa stalno interesovanje nije slučajnost.

Međutim, i pored poplave klinaca koji kucaju na vrata prvog tima ne treba zaboraviti na rezultatski imperativ na proleće, pa je i to razlog što će klub pokušati da zadrži makar približan nivo kvaliteta...

Ne propustite