"Vošina" snaga usmerana na BSK

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 03.05.2012.
11:47
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Fudbalere Vohvodine očekuju mečevi u Jelen Superligi koji će odlučivati o daljoj sudbini kluba. Situacija je loša ali bi mogla da postane još gora ukoliko "Voša" ne izbori izlazak u Evropu čime bi se, donekle, umanjili neuspesi beleženi tokom proleća.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Na klupi Novosađana trenutno sedi mladi trener koji će verovatno biti prelazno rešenje dok se situacija u Vojvodini ne stabilizuje. Zlatomir Zagorčić ne razmišlja o tome koliko će dugo biti kormilar ekipe već se fokusira na to da Vojvodina kako zna obezbedi učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope naredne sezone.

"Jasno je da nam je cilj da se izborimo za izlazak na evropsku scenu, i zato u preostale tri utakmice moramo da igramo napadački. To ne znači da ćemo ići glavom kroz zid, već maksimalno koncentrisano da pokušamo dobrom igrom da stignemo do cilja" rekao je Zagorčić.

U tim je vraćen kvartet koji je suspendovan nakon meča u Subotici a trener Novosađana priznaje da je reč o veoma važnim igračima koji bi mogli da donesu prevagu u odlučujućim mečevima.

"Reč je o kvartetu mnogo bitnom za igru naše ekipe, i naravno da računamo na njih. Oni su već dva dana u prvom pogonu, rade zajedno sa ekipom, maksimalno korektno i profesionalno, bez zamerki, i izvesno je da će konkurisati za tim za utakmicu koja se igra u subotu, kada na "Karađorđu" dočekujemo BSK" istakao je Zagorčić.

Iz FK Vojvodina danas je stigla i potvrda da će na meču sa BSK Borčom ulaz na stadion biti slobodan pa se pozivaju svi oni koji žele da pruže podršku klubu da dođu u što većem broju kako bi igračima bilo lakše da dođu do važne pobede.

Ne propustite