Vošini omladinci dali primer prvom timu

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 22.07.2012.
20:46
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Omladinska selekcija FK Vojvodina uspešno je završila učešće na međunarodnom turniru u Slovačkoj. Bilans od četiri pobede iz četiri meča primer je prvotimcima sa kakvim stavom moraju da krenu na revanš sa Suduvom.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Jučerašnje pobede Vošinih omladinaca na međunarodnom turniru u slovačkoj Trnavi nimalo nisu bile slučajne.

Novosađani su i danas bili jednako uspešni pošto su ostvarili još dva trijumfa i zauzeli prvo mesto na pomenutom turniru.

Danas su pred Vojvodinom kapitulirali omladinci Senjana (Češka) i Gurnjika (Poljska). U prepodnevnom delu programa Voša je savladala češku ekipu ubedljivim rezultatom 4:0.

Zatim je od 14 časova usledila utakmica u kojoj se odlučivalo o pobedniku turnira a protivnici su bili ekipa Vojvodine i šampion Poljske Gurnjik.

Pobedonosni gol delo je hitronogog Mijata Gaćinovića koji je iskoristio odlično proigravanje Ace Glumčevića. Mladi Hercegovac je samo „izbacio žmigavac“ ,  kao vihor ostavio za sobom protivničke igrače i postigao gol vredan pobede i trofeja.

Voša je turnir završila uz maksimalni učinak koji je pratila gol razlika 12:0.

Nakon svega Zlatomir Zagorčić mogao bi pred meč sa Suduvom da pusti svojim pulenima snimke sa mečeva omladinaca kako bi se na pravi način spremili za utakmicu koja će odlučivati o plasmanu Novosađana u treće kolo kvalifikacija za LE.

Ne propustite