Vova preskače derbi

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.03.2012.
22:59
Izvor: Sportske.net

Vladimir Volkov definitivno nema sreće. Ovoga puta u želji da zaigra protiv Zvezde isprečila se nezgodna povreda koja, na sreću, neće na duže vreme udaljiti Volkova sa terena.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

U 57. minutu meča Partizan - Jagodina malobrojni prisutni na stadionu Partizana uhvatili su se za glavu nakon što je levi bek crno-belih iskrenuo zglob.

Prve prognoze ipak nisu toliko razočaravajuće ako se ima u vidu da povreda neće na duže vreme udaljiti Volkova sa terena.

Ipak, sigurno je da je njegova nesreća najveća, pošto neće imati priliku da nastupi na prvom polufinalnom meču Kupa Srbije koji se u sredu igra na Marakani protiv Crvene zvezde.

Dobra vest za stručni štab Partizana je ta da će se Lazevski oporaviti do srede te timu neće nedostajati klasičan levi bek.

Bodri sve u ekipi što je danas mladi Aksentijević bio među najboljima i odbranu Jagodine namučio sa upotrbljivim loptama koje je slao u šesnaesterac.

To će svakako biti slatke muke za Avrama Granta pred duel sa Zvezdom. Ipak, odluku će morati sam da donese, da li početi sa ofanzivnim Aksentijevićem ili se ipak odlučiti za Miljkovića koji se znatno bolje snalazi u defanzivnim zadacima.

Polufinale Kupa Srbije igra se u sredu sa početkom od 19 časova.

Ne propustite