Voždovac - Bez privilegija za Milovanovića i Babovića

Autor: Beta Beta
petak 13.09.2013.
14:34
Izvor: Beta

Trener Voždovca Nenad Lalatović rekao je danas da je taj klub dolaskom Radeta Veljovića, Dejana Milovanovića i Stefana Babovića dobio tri velika fudbalera, ali da oni neće imati privilegije.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ime nije važno, igraće ko zasluži. Jasna je poruka trenera Voždovca.

"Kod mene će igrati onaj ko najbolje radi, nema privilegija", rekao je Lalatović.

Milovanović i Babović su nekadašnji kapiteni Crvene zvezde, odnosno Partizana, dok je Veljović ponikao u crveno-belima, a već je tokom karijere nastupao za Voždovac.

"Milovanović nije pripremljen za svih 90 minuta, žao mi je zbog toga i trebaće mu dva kola da bude u formi u kakvoj je bio dok je igrao za Zvezdu. Babović ima iskustvo, veliko je pojačanje, ima reprezentativni kvalitet", kazao je Lalatović.

Milovanović i Babović su medju 18 igrača koje je Lalatović poveo u Kruševac na predstojeću utakmicu petog kola Super lige protiv Napretka.

"Među 18 igrača su za duel sa Napretkom, neko od njih dvojice će se naći u timu, jedan sigurno", najavio je trener Voždovca, koji je i sam nosio kapitensku traku u Crvenoj zvezdi.

Veljovića neće biti u sastavu sa duel sa Napretkom.

"Rade Veljović je dobar, sjajan igrač, ali ni on nije prošao pripreme sa nama i na njega ćemo računati od duela sa Crvenom zvezdom u šestom kolu", rekao je Lalatović.

On je kazao da je ekipa Napretka svoj kvalitet pokazala u duelu sa Zvezdom u kojem je, prema njegovim rečima, vicešampion Srbije imao sreće jer je mogao da gubi sa dva-tri gola razlike.

"Napredak je jedan od najboljih timova u ligi, dugo godina igraju zajedno. Jako su dobra i kvalitetna ekipa, sigurno je da su favoriti protiv nas, ali idemo u Kruševac da pokušamo da se u Beograd vratimo neporaženi", istakao je Lalatović.

Utakmica između Napretka i Voždovca igraće se sutra od 19.00 u Kruševcu.

Ne propustite