Voždovac - Izvinjenje Lalatoviću

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.03.2014.
13:40
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

U vezi sa incidentom koji se dogodio posle utakmice između Voždovca i Napretka proteklog vikenda, iz Voždovca je stigla još jedna reakcija, ovog puta uz izvinjenje njihovom bivšem šefu struke.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Dan posle zvaničnog klupskog saopštenja u kome je FK Voždovac reagovao na pojedine izjave Nenada Lalatovića i objasnio šta se zapravo dešavalo posle meča, usledila je još jedna reakcija iz beogradskog kluba, ali u znatno pomirljivijem tonu.

Potpisao ju je PR menadžer Voždovca, gospodin Darko Ristić, a njegovu izjavu objavljenu danas i na zvaničnim klupskom sajtu prenosimo u celini:

''Nakon završetka utakmice 20. kola Jelen Super Lige između F.K. Voždovac i F.K. Napredak dogodio se mali verbalni nesporazum između šefa stručnog štaba gostiju Lalatović Nenada i lica zaduženog za održavanje hidrantske mreže na stadionu F.K. Voždovac, a koji mi kao klub ostavljamo iza sebe i spremni smo kao organizatori utakmice da snosimo određene konsekvence od strane disciplinskih organa FS Srbije.

Napominjem da kao klub imamo odličnu saradnju sa bivšim šefom stručnog štaba Lalatović Nenadom kako u privatnom tako i u sportskom delu života i rada.

Smatramo da je bespotrebno i bespredmetno raspravljati o liku i delu Lalatović Nenada koji je i sam deo svelte istorije, a možda i budućnosti F.K. Voždovac.

Ovim putem se izvinjavamo Lalatović Nenadu za neprijatnost koju je doživeo po završetku utakmice 20. kola Jelen Super Lige, te smatramo da su mnogi nefudbalski faktori na pomenutoj utakmici probali da unesu zlu krv između nas i našeg sportskog prijatelja Lalatović Nenada'',
kaže se u Ristićevoj izjavi.

Ne propustite