Voždovač jači i za Mihajlova!

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.01.2014.
14:11
Izvor: Sportske.net

Lista pojačanja ''Zmajeva'' ove zime sve je duža! Najnovije ime na toj listi je i nekadašnji defanzivac Partrizana Miloš Mihajlov.

sandnesposten.no
sandnesposten.no

Povezane vesti

Agilno rukovodstvo Voždovca pravi odličan posao u aktuelnom prelaznom roku, veliki broj novih igrača je već pojačao redove popularnih ''Zmajeva'', a u sredu je potvrđeno da je novi fudbaler ove ekipe i Miloš Mihajlov, iskusni štoper, domaćoj javnosti najviše poznat po činjenici da je svojevremeno branio boje beogradskog Partizana.

Detalji ugovora su još uvek nepoznati, ali transfer je dogovoren i prema poslednjim informacijama, Mihajlov će biti u ekspediciji Voždovčana koja večeras putuje na pripreme u Umag, gde će boraviti do 9. februara i u tom periodu odigrati četiri kontrolne utakmice.

Inače, Mihajlov je svojevremeno već nosio dres Voždovca, u sezoni 2005-06, gde je skrenuo pažnju na sebe i izborio se za prelazak u ekipu Partizana. za crno-bele je u naredne dve sezone odigrao 22 utakmice, postigao i jedan gol, i to baš u ''večitom derbiju'' protiv Crvene zvezde.

Usledio je odlazak u inostranstvo, najpre u turski Konjaspor, a zatim ga je put vodio u rumunsku Politehniku, kineski Čangčun Jatai, pa Kazahstan i norveški Sandnes, za koji je u prošloj godini odigrao 23 utakmice.

Mihajlov ima 31 godinu i u Voždovcu veruju da će on biti jedno od najvećih pojačanja Milinkovićeve ekipe ove zime.

Podfsetimo, pre Mihajlova u redove Voždovca stigli su i Dukić i Projić iz Jagodine, golmani Supić iz Novog Pazara, Popović iz Vojvodine, Pavićević iz čačanskog Borca, Mario Božić iz Panahaikija, Vasiljević iz Donjeg Srema...

Ne propustite