Voždovac - Stigao Veljović, Babović čeka sertifikat

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.09.2013.
12:06
Izvor: Sportske.net

Superligaš iz beogradske opštine Voždovac nastaviće sezonu jači za dvojicu iskusnih igrača. Rade Veljović dobio je sertifikat od Kluža, a samim tim i dozvolu da zaigra za Voždovac, dok bi isto trebalo da se dogodi i u slučaju Stefana Babovića.

realzaragoza.com
realzaragoza.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Voždovac priključio se superligaškom društu u 'minut do dvanaest' pa je tako i formiranje ekipe moralo da traje duže no što je običaj. Pojačanja su počela da pristižu kada je sezona već počela a neka najzvučnija imena stigla su u smirnaj prelaznog roka.

Voždovčani su doveli bivšeg kapitena Crvene zvezde Nenada Milovanovića, a danas je potvrđeno da je i Rade Veljović dobio sertifikat i dozvolu da nastupa za "Zmajeve".


Isto bi trebalo da se dogodi i u slučaju Stefana Babovića koji čeka na "zeleno svetlo" iz Saragose.

"Rade Veljović predstavlja jedno od najvrednijih pojačanja bogatog prelaznog roka. Sa nama je od početka priprema, a verujemo da će 14. septembra moći da zaigra protiv Napretka. Čekamo još samo na Babovićev sertifikat, koji smo iz Španije zatražili pre desetak dana. Odlični vezista je Real Saragosu kontaktirao i u sredu, pa bi dokument trebao da stigne na vreme da u Kruševcu budemo potpuno kompletni" kazao je za "Žurnal" sportski direktor Voždovca Zoran Perić.

Voždovac će nakon pauze u šampionati otići na gostovanje Napretku iz Kruševca a već danas "Zmajeve" očekuje prijateljski susret sa Jagodinom sa kojom su remizirali (1:1) prethodne subote u JSL.

Ne propustite