Voždovčani: "Srčano i borbeno u duel sa Javorom"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.03.2014.
13:41
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Fudbaleri Voždovca pripremaju se za jednu od važnijih utakmica koju će igrati tokom proleća u borbi za opstanak. U 'Zmajevom gnezdu' gostuje Javor Matis a Mario Božić i Nemanja Obradović ističu da srčana i borbena igra garantuje tri boda u duelu sa direkt

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Superligaš sa Dušanovca počeo je prolećni deo sezone pobedom nad OFK Beogradom i porazom od ekipe Vojvodine u Novom Sadu.

"Zmajevi" su na dva meča prikazali dva različita izdanja od kojih ono iz Novog Sada valja što pre zaboraviti.

"Nezgodno je kada se primi gol u petom minutu, taktička priprema utakmice u tim trenucima pada u vodu a malo smo se i mi pogubili na terenu u tim trenucima. Imali smo svoje prilike da postignemo gol ali ih nismo iskoristili i Vojvodina je zasluženo dobila meč" prokomentarisao je Mario Božić izdanje sa "Karađorđa".

Voždovac je okršaj u "Srpskoj Atini" izgubio rezultatom 2:0 ali je u prvom kolu pokazao da, kao domaćin, ume da nadigra kvalitetnog rivala kakav je OFK Beograd. Upravo će pristup igri u tom susretu biti pokazatelj izabranicima Zorana Milinkovića kako da uđu u meč sa Javorom.

"Ne smemo da ponovimo igru iz duela sa Vojvodinom. Više bih voleo da odigramo kao protiv OFK Beograda, srčano, borbeno, svi za jednog, jedan za sve. Ukoliko bude tako ja očekujem da osvojimo sva tri boda" poručuje Božić.

Nemanja Obradović slaže se sa svojim saigračem da je srčanost i borbenost ključ uspeha u jako važnom meču koji ekipu očekuje u subotu.

"U goste nam dolazi direktan konkurent u borbi za opstanak. Moramo da imamo mnogo bolji pristup na predstojećem susretu i da osvojimo sva tri boda kako bismo krenuli ka mirnoj luci" kaže Obradović.

Ivanjičani su na startu sezone upisali poraz na "Marakani" i remi pred domaćim navijačima a Obradović smatra da će na predstojećem susretu Javor Matis doći da sačuva bod.

"Smatram da će Javor doći u Beograd da ne izgubi. Na nama je da probijemo njihov bunker i da iskoristimo to što igramo na veštačkoj travi a što bi trebalo da bude naša prednost u duelima koje igramo kao domaćini" zaključak je napadača Voždovca.

Duel 18. kola JSL između Voždovca i Javora Matis na programu je u subotu sa početkom od 14 časova.

Ne propustite