Vraneš nikom ništa ne zamera posle debakla!?

Autor: Beta Beta
nedelja 09.02.2014.
23:58
Izvor: Beta

Selektor ženske teniske reprezentacije Srbije Dejan Vraneš rekao je danas da je Evženi Bušar za njegove igračice bila nepremostiva prepreka i da je dubl meč trebalo da bude odlučujući.

teniskisavez.com
teniskisavez.com

Povezane vesti

Kanada je u prvom kolu Svetske grupe dva pobedila Srbiju u Montrealu sa 3:1, a odlučujući poen Kanađankama donela je Bušar pobedom nad Vesnom Dolonc od 2:0.

"Zasluženo su pobedile Kanađanke, Bušar je bila nepremostiva prepreka za moj tim. Međutim, to nije bila naša kalkulacija u ovom meču i nije bio naš cilj da pobedimo Bušar, već da uzmemo dva poena na njihovoj drugoj tabli", rekao je Vraneš posle susreta.

U poslednjem meču duela između Kanade i Srbije, srpski dubl Nina Stojanović i Jovana Jakšić pobedile su Gabrijelu Dobrovski i šeron Fišman sa 2:1 (2:6, 6:3, 10:8).

Vraneš je kazao da je Srbija bila nadomak svog cilja, ali da je nedostajalo sreće.

"Mislim da je Dolonc juče bila blizu pobede nad Voznijak... I da je ona uspela da pobedi, mislim da bismo možda došli na 2:2 i da Bušar ne bi odigrala tako samouvereno danas. Realan rezultat je bio 2:2, a onda je dubl trebao da odlučuje, gde je sve moguće. Bez obzira što su bili favoriti, mislim da naša kalkulacija nije bila nerealna, ali to je sport", kazao je Vraneš.

On je kazao da nema šta da zameri igračicama, i da se ekipa okreće meču plej-auta Fed kupa. Srbija će protivnika za opstanak u Svetskoj grupi dva saznati u sredu, kada će se održati žreb.

Ne propustite