Vranješ za ''Sportske'': ''Najvažnije je da nismo primili gol''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 18.07.2013.
23:54
Izvor: Sportske.net

Strelac drugog gola za ''Lale'' u duelu sa Honvedom zadovoljan je ishodom utakmice, posebno zbog činjenice da je njegov tim više od 70 minuta imao fudbalera manje na terenu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Od sva četiri srpska kluba koja su u sredu i četvrtak nastupila u Evropi, najbolji utisak ostavila je Vojvodina, koja je i pored činjenice da je u većem delu meča bila desetkovana, bez isključenog Bojana Nastića, na kraju uspela da izbori odličan rezultat za revanš u Mađarskoj.

Novosađani su impresionirali željom, borbenošću na terenu, pa je pobeda došla kao plod takvog pristupa meču.

Svoje utiske iz duela sa Honvedom, posle meča je za ''Sportske'' izneo i strelac drugog gola iz jedanaesterca, Stojan Vranješ koji je postavio konačnih 2:0 u 72. minutu.

''Najvažnije je da nismo primili gol. Zadovoljni smo pobedom od 2:0, jer nije bilo lako izdržati sa igračem manje na terenu. Ipak, ako želimo povoljan rezultat i u Mađarskoj moramo ponoviti ovakvu igru'',
konstatovao je Vranješ.

Kad je u pitanju samo isključenje Nastića, minut posle prvog gola koji je postigao Trajković, Vranješ ne može sa sigurnošću da tvrdi da li je sudija tom prilikom oštetio Vojvodinu, ili ne.

''Ne mogu da tvrdim bilo šta, ni da jeste, ni da nije bio prekršaj za isključenje, ali ovo je evropska utakmica, znamo svi kakvi su kriterijumi u Evropi, nije kao na domaćoj sceni'', zaključio je Vranješ.

Ne propustite