Vreme je za ulogu junaka...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.08.2012.
21:13
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Tragičar iz prvog meča protiv AEL-a ima silnu želju ne samo da u revanšu popravi utisak, već da možda pruži i ključni doprinos plasmanu Partizana u plej-of za ulazak u Ligu šampiona.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nikola Aksentijević je svojom greškom znatno pomogao šampionu Kipra da sa prednošću dočeka revanš u Humskoj, ali uz podršku trenera i saigrača uspeo je brzo da se psihički oporavi od svega toga.

Već u sredu je revanš u Humskoj, pa mladi bek crno-belih očekuje potpuno drugačiju sliku u odnosu na duel u Larnaki.

''U fudbalu postoje i junaci i tragičari, a ja ću u revanšu učiniti sve da me na kraju ovog dvomeča ipak pamte kao junaka'', jasan je Aksentijević.

Iako je AEL u prvom meču pokazao da ima mnogo brže igrače od crno-belih, Aksentijević sada očekuje da će oni igrati ''neku drugu igru''.

''Mislim da oni bolje ne mogu nego u prvom meču i da će u Humsku doći samo sa jednim ciljem - da ne prime gol. Očekujem da se bacaju po terenu, zadržavaju igru... Na nama je da ih napadnemo od prvog minuta i agresivnim i borbenim pristupom uradimo sve kako bi im popustila koncentracija'', uverava Aksentijević.

Inače, fudbaleri AEL-a u Beograd dolaze u utorak, a iako je bilo najavljivano da najnovijeg pojačanja neće biti u revanšu, Orlando Sa je ipak na spisku putnika za Beograd.


Ne propustite