Vreme odluke

Autor: Boris Jovanović
subota 12.01.2013.
11:24
Izvor: Sportske.net

Sutra ujutru Zvezda leti u Antaliju, Janković danas objavljuje spisak putnika. Uz Maksimovića, strane napadače otpada i Simić koji ne želi da potpiše ugovor...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Testovi su odrađeni, današnji trening biće poslednji u Srbiji, posle toga će biti saopšten spisak putnika.

Stvari se manje više znaju, na put će 25 ili 26 igrača, a neki igrači koji su konkurisali za sastav tokom jeseni sada su precrtani.

Pre svih to je Maksimović koji je prema jednoj verziji već prodat i u vlasništvu je Pinija Zahavija. Iako je on zakopčan kada su u pitanju takve tvrdnje, izgleda da Zvezda nema računa da ga forsira, pa će angažman čekati trenirajući na pomoćnom terenu "Marakane".

Strani napadači Asamoa i Babalj takođe ne konkurišu za tim, mogli bi na pozajmicu, teško da će crveno-beli uspeti da vrate u ovom trenutku novac koji su uložili u Afrikanca odnosno Australijanca. U pitanju je ukupno oko 700 000 evra, pa je odlazak negde gde će igrati mnogo realnija solucija.

Mirić iz Spartaka je stigao kao povremeni reprezentativac, sada je na marginama, i on bi mogao da se vrati u staro jato, a Nenadić iz Radničkog iz Kragujevca jesenas nije odigrao ni minut, niti predstavljao konkurenciju Mladenoviću kako su se u klubu nadali.

Osim ove petorice, omladinac Simić neće na pripreme, čak bi mogao da bude i suspendovan zbog kršenja klupske discipline. Ne želi da potpiše ugovor, pa će se pridružiti galeriji igrača koji su otišli iz Zvezde posle omladinskog staža.

To da li će putovati 25 ili 26 igrača zavisi od toga koliko će omladinaca voditi Janković. Zvezda će odigrati u Antaliji tri meča, svi će dobiti minutažu, a naravno u prvoj fazi priprema je na redu sticanje fizičke kondicije. Prve dve utakmice su protiv nižerazrednih klubova iz Turske odnosno Nemačke, a poslednji rival je švajcarski Vintertur.


Ne propustite