Vremena za kukanje nema...

Autor: Boris Jovanović
subota 13.10.2012.
09:25
Izvor: Sportske.net

Utakmice smenjuju jedna drugu, crno - beli nemaju kad da razmišljaju o porazu u Evroligi, kao ni Radnički o seriji neuspeha. Zvezdi ovog vikenda na Jadranu najteže...

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

U naredna tri dana na programu je četvrto kolo ABA lige, otvoriće ga danas mađarski Solnok i podgorička Budućnost, dok senzacionalni lider Igokea ima priliku za poker, stiže joj Split.

Radnički će večeras biti na mukama u Skoplju. Kragujevčani su doživeli par šamara, jedini su tim bez pobede, moraće da odigraju na najvišem nivou ukoliko žele da prekinu lošu seriju.

MZT su pobedili dva puta u pripremnom periodu, ali se novajlija pojačao, na krilima su euforije, pogotovo jer su dobili dve utakmice na startu šampionata. U Radničkom su prepolovili primanja igračima i treneru Nikoliću koji se nada da će kazna trgnuti tim.

Sutra u Zagrebu Zvezda ide na noge Cedeviti. Hrvati su poniženi na startu Evrolige, Božidar Maljković je prokomentarisao da evropska elita nije Jadran, a kako će njegov tim reagovati protiv Zvezde videćemo. Crveno - beli su delom skinuli pritisak pobedom nad Olimpijom, no i dalje peku neuspesi u Hrvatskoj protiv Splita i Zadra. Hoće li biti treća - sreća?

Partizan samo 48 časova nakon poraza u Turskoj dočekuje Široki sutra uveče. Crno - beli su dobili dva meča kod kuće, i sada su favorit, mada treba reći da gosti nisu naivna ekipa i pored dva poraza u prva tri kola. Prošle sezone su pokazali da su naučili da igraju kad izađu iz svoje "Pecare", mada je Partizan ipak veliki favorit.

Sutra Krka dočekuje Cibonu, a kolo zatvaraju u ponedeljak Zadar i Olimpija.

Subota:

Solnok - Budućnost 17:00
Igokea - Split 20:00
MZT - Radnički 20:30

Nedelja:

Cedevita - Zvezda 17:00
Krka - Cibona 18:00
Partizan - Široki 19:00

Ponedeljak:

Zadar - Olimpija 20:30

Ne propustite