Vujošević: "Bogdanović lakše povređen"

Autor: Vladimir Nestorović
petak 11.04.2014.
21:46
Izvor: Sportske.net

Trener crno-belih je istakao da je posle meča u Istanbulu da je zadovoljan viđenim, ali i objasnio da su povrede Gagića i Bogdanovića lakše prirode.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Nakon poslednjeg ovosezonskog meča u Evroligi u kome je Partizan poražen u Istanbulu od strane Galatasaraja rezultatom 64:55 (16:13, 24:15, 14:14, 10:13), novinarima se obratio trener crno-belih Duško Vujošević.

On je čestitao svom kolegi Atamanu, ali i ekipi Galatasaraja i navijačima koji su halu ispunili do poslednjeg mesta.

"Pobeda koja Galatasaraju znači plasman u najboljih osam. Oni su bili izuzetno motivisani, hala ispunjena do poslednjeg mesta, fanatična publika, čestitam im na pobedi i plasmanu u osam najboljih u Evropi. Velika zasluga pripada i mom kolegi treneru Atamanu. Očigledno ova odlična publika ima ono što zaslužuje kroz ovaj tim."

"Gagić nije bio u timu zbog lakše povrede i mislim da je povreda Bogdanovića, do koje je došlo na kraju utakmice, isto lakše prirode i to je jedino što nije dobro večeras. U suštini smo zadovoljni. Utakmicu smo odigrali borbeno sa željom da ostavimo dobar utisak, sa željom da dobijemo njih i u ovakvom meču, kada to nama ništa ne znači što se tiče plasmana."

"Međutim, vrlo nam je stalo da branimo rejting i da na dostojan način reprezentujemo boje svog kluba. Bilo je i nekih grešaka koje su uputstvo za ono što treba raditi na treninzima za utakmice koje predstoje."
- objasnio je Vujošević.

Partizan se sada okreće Superligi Srbije, gde ga u ponedeljak očekuje put u Čačak i duel sa Borcem.

Ne propustite