Vujošević: "Možda predsednik abolira Đurića kao mog prijatelja Džajića"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 07.03.2014.
23:17
Izvor: Sportske.net

Predsednik JSD Partizan, Duško Vujošević, rekao je, gostujući u emisiji "Dođite na stadion", da proces koji se vodi protiv Dragana Đurića možda šteti imidžu Partizana ali da on još nije okončan, te da bi predsednik Srbije mogao da abolicira Đurića kao i D

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener KK Partizan Duško Vujošević gostovao je u emisiji "Dođite na stadion" na SOS Kanalu u svojstvu predsednika JSD Partizan i tom prilikom govorio je o poziciji Dragana Đurića u fudbalskom klubu.

Dobro je poznato da voditelj pomenute emisije ima stav da je Dragan Đurić učinio mnogo loših stvari za fudbalski klub ali je Duško Vujošević odbio da se složi sa takvom konstatacijom.

Predsednik JSD Partizan stao je u odbranu Dragana Đurića i kazao da predsednika fudbalskog kluba "ne treba tek tako pustiti niz vodu" jer iza njega stoje rezultati i posvećenost u radu koji mu se ne mogu osporiti.

"Đurić uspešno radi, rezultati govore u njegov prilog, sigurno je bilo pogreših poteza, neke stvari je mogao i bolje, ali osvajao je šampionske titule" kazao je Vujošević i dodao,

"Ne treba svaljivati krivicu za sve probleme u Partizanu na Dragana Đurića. Ne znam koliko bi bilo korektno pusti ga niz vodu, dosta stvari je uradio za klub, pokazao iracionalnu strast da bude prvi, spremnost da se žrtvuje, mnoge dobre osobine" rekao je Vujošević.

Govoreći o procesu koji je pokrenut protiv Dragana Đurića zbog optužbi da je počinio kriminalne radnje prilikom privatizacije "Veterinarskog zavoda", Duško Vujošević je kazao da treba sačekati završetak procesa ili aboliciju, kao u slučaju Dragana Džajića.

"Proces protiv Đurića možda šteti imidžu Partizana, ali on nije završen, možda će on biti aboliran. Jel' moj prijatelj Džajić aboliran? Možda će i Toma Nikolić i njega isto da abolira" zaključio je Vujošević.

Ne propustite