Vujošević: ''Ne dovodimo Tripkovića''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.10.2013.
21:41
Izvor: Sportske.net

S obzirom da od početka sezone Partizan igra uglavnom sa osmoricom igrača u rotaciji, tema angažovanja pojačanja se često provlači u vezi sa šampionom Srbije i ABA lige.

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

Takve spekulacije dodatno je podgrejala i činjenica da nekadašnji bek Partizana Uroš Tripković i dalje nema klub i još uvek trenira u Beogradu.

Iako je Tripković konstantno ''na oku'' Vujoševiću i bodri crno-bele na utakmicama u Pioniru, od njegovog povratka u Partizan ipak neće biti ništa.

To je potvrdio i sam Vujošević u izjavi koju prenose ''Novosti'', a kao razlog zašto za Tripkovića nema mesta u Partizanu, trener crno-belih je naveo činjenicu da na njegovoj poziciji već ima na raspolaganju Bogdanovića i Milosavljevića.

''Ne možemo da mu pomognemo, jer smo popunjeni na dvojci, ali me zaista čudi što igrač njegovih kvaliteta još uvek nema klub'', izjavio je Vujošević.

Trener Partizana je svemu ovome dodao i jednu opasku da se konstantnim pričama o eventualnim pojačanjima pokušava ''destabilizovanje'' njegove ekipe koja ostvaruje dobre rezultate.


Ne propustite