Vujošević: "Ova ekipa nema limita"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 06.10.2013.
19:34
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević kazao je, nakon pobede crno-belih nad Igokeom, da su njegovi izabranici pokazali da za njih ne postoje limiti ukoliko nastave da rade predano a klub uspe da im obezbedi normalne uslove.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaški Partizana savladali su Igokeu na otvaranju nove sezone u regionalnoj ligi rezultatom 67:56. Nakon prvog trijufma u novoj sezoni trener Duško Vujošević kazao je da ekipa i dalje nije uspostavila "hemiju" usled kasnog priključivanja reprezentativaca.

"Nije jednostavno igrati prvu utakmicu sa trojicom novih igrača u odnosu na sve utakmice u pripremama. Reprezentativci Gagić, Bogdanović i Lovernj su prvi put u sastavu, to koliko doprinosi kvalitetu, uspostavlja i novu hemiju. Zato se i igraju pripreme, da svako shvati koja mu je uloga i prihvati je. U tom smislu su u prednosti ekipe kao Igokea koje imaju ceo pripremni period zajedno" rekao je Vujošević.

Strateg crno-belih zahvalio se navijačima na podršci dodavši da su imali da vide mnogo toga lepog tokom večerašnjeg duela Partizana i Igokee.

"Hvala publici što je došla u ovakvom broju. Mislim da je u prvih 18 minuta, kada smo primili 17 poena, bilo stvarno odlične odbrane, lepih poteza, svega što košarku čini primamljivom i atraktivnom za publiku, bilo je toga za uživanje" istakao je Vujošević.

Trener Partizana objasnio je da je do pada u igri tokom drugog poluvremena došlo usled neiskustva određenih igrača ali je generalno bio zadovoljan viđenim i poručio da za ovaj tim nema limita.

"U momentima kada je Partizan pokazao dobre strane, ova ekipa je pokazala da nema mnogo limita, ako se dobrim radom na treningu i organizacijom kluba razvije na potreban nivo. Hvala publici na iskazanoj ljubavi prema ekipi. Nećemo im ostati dužni" poručio je Vujošević.

Partizan u drugom kolu ABA lige dočekuje ekipu Mega Vizure u sredu od 18 časova.

Ne propustite