Vujošević: "Pobeda plod velike želje i borbenosti"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 25.10.2013.
21:20
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević kazao je da večerašnji trijumf nad Nanterom ne bi trebalo da zavara navijače. Vujošević je pohvalio svoje izabranike i publiku koja ga je obradovala time što je pokazala jedinstvo.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaši Partizana savladali su Nanter u okviru drugog kola grupne faze takmičenja u Evroligi a trener crno-belih izjavio je posle utakmice da večerašnja fantastična igra nije pravi pokazatelj onoga što je trenutna realnost u klubu iz Humske.

"Ima dana i rezultata kada rezultat na terenu ne pokazuje objektivno stanje stvari. Ne bih želeo da neko potceni Nanter zbog ovog rezultata jer je to tim koji je u prethodnom meču imao šut za pobedu nad ekipom CSKA. Radi se o šampionu zemlje koja je šampion Evrope a Srbija je sedma u Evropi" rekao je Vujošević.

Na pitanje novinara da li je zadovoljan večerašnjom partijom svoje ekipe i da li misli da crno-beli mogu da budu još bolji, Vujošević je imao kratak odgovor.

"Potpuno sam zadovoljan" rekao je strateg Partizana i dodao,

"Zahvalan sam igračima na velikoj želji i borbenosti nakon ove velike pobede. Zahvalan sam i publici koja se ujedinila. Večeras se navijalo kao kada sam ja bio na jugu koji je pevao i pored poraza od Hajduka od 6:1. Tako je bilo večeras" objasnio je Vujošević.

Uprkos jako važnoj pobedi u Evroligi trener Partizana odmah je pokušao da smiri strasti izjavom da nema vremena za radovanje.

"Nemamo vremena da se radujemo jer nas već sutra čeka let za Skoplje a potom i utakmica sa MZT-om" poručio je trener crno-belih.

Ne propustite