Vujošević: ''Pobede su najbolji lek''

Autor: Beta Beta
utorak 06.05.2014.
16:00
Izvor: Beta

Posle poraza od Cedevite i Crvene zvezde, košarkaši Partizana su slavili u Železniku i najavili povratak u pravi ritam. U sedmom kolu ih očekuje težak meč sa Mega Vizurom, a trener crno-belih Duško Vujošević veruje da će njegov tim ponovo ući u seriju pob

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je danas da je Mega Vizura kvalitetan protivnik, ali da su pobede najbolji način da njegovi košarkaši prevazidju teškoće.

"Mega je godinama rasla i na kraju izrasla u ozbiljan i dobar klub... Dolaskom Novice Veličkovića dobili su na temperamentu i kvalitetu, kao i dolaskom Andrije Bojića i Ognjena Jaramaza dobili na dodatnom kvalitetu", rekao je Vujošević na konferenciji za novinare.

Utakmica između Partizana i Mege igraće se sutra u 19.00 u hali Pionir, u sedmom kolu Superlige Srbije.

"Biće izuzetno teško, ali moramo da prevaziđemo teškoće, a pobede su najbolji put da se izađe iz situacije u koju smo došli posle završnog turnira Jadranske lige i koja nije sjajna. Moramo da se vratimo na pozicije koje nam pripadaju", kazao je Vujošević.

Prema njegovim rečima, ekipa Partizana sigurno neće biti u punom sastavu.

"Ne mogu da vam kažem tačno. Nije da želim da vam uskraćujem informacije, nego moramo da vidimo. Sigurno nećemo biti kompletni, a čak i neki igrači koji se 'skinu' neće moći da igraju na svom maksimumu", naveo je trener crno-belih.



Ne propustite