Vujošević: "Sa Radničkim uvertira za plej-of"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 24.05.2013.
16:26
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Trener KK Partizan Duško Vujošević kazao je da će njegovi izabranici ići na pobedu u meču poslednjeg kola ligaškog dela sezone kako bi zadržali dobro raspoloženje i atmosferu u timu pred početak plej-ofa.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Lider domaćeg košarkaškog šampionata, ekipa Partizan mt:s-a u poslednjem kolu ligaškog dela prvenstva dočekuje Radnički iz Kragujevca.

Crno-beli ne moraju da gledaju u tabelu jer su obezbedili plasman u plej-of sa prve pozicije, ali i pored toga, trener Duško Vujošević najavljuje još jednu pobedu kojom bi bila očuvana pozitivna atmosfera u timu pred početak borbe za trofej.


"Nas sutra očekuje veoma značajna utakmica iz jednostavnog razloga, jer želimo da pred početak plej-ofa odigramo još jednu kvalitetnu utakmicu, da zabeležimo novu pobedu i da u dobrom raspoloženju i atmosferi dočekamo start plej-ofa i utakmicu sa Vojvodinom" kazao je Vujošević.

Radnički je u prvom delu sezone naneo Partizanu jedan od dva poraza u dosadašnjem toku takmičenja što će dodatno motivisati mlade igrače šampiona Srbije da se revanširaju izabranicima Miroslava Nikolića.

"Radnički sigurno dolazi u Beograd veoma motivisan sa željom da pokaže da naš poraz, koji smo doživeli u Kragujevcu, ima neku svoju kvalitativnu podlogu kada su oni u pitanju. Mi se jako dobro sećamo tog poraza i sigurno da je ovaj naš mladi tim mnogo toga naučio i iz pobeda i iz poraza, a zasigurno i postajao sve mentalno čvršći i odlučniji nakon istih" jasan je bio strateg šampiona iz Humske.

Vujošević je poručio da zbog problema sa povredama, najverovatnije, neće moći da računa na Lovernja i Čakarevića, a navijače je pozvao da dođu i podrže svoje ljubimce na poslednjem meču pred početak plej-ofa.

Partizan i Radnički sastaće se u subotu sa početkom od 18 časova a karte za meč mogu se kupiti od 15 časova na dan utakmice po ceni od 100 i 200 dinara.

Ne propustite