Vuk menja napad za Širak?

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 22.07.2013.
09:22
Izvor: Sportske.net

Najavio je trener Partizana promena u timu za revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona, prva promena je već viđena u napadu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Rezultat iz prvog meča sa Širakom pokazao je da treneru Vuku Rašoviću predstoji ozbiljan posao uigravanja tima i stvaranja pobedničke ekipe za novu sezonu.

Novajlije Grbić, Malbašić, te Gulan još uvek nisu u top formi, no trener Partizana očekuje da će njegova ekipa u narednim nedeljama biti ona prava.

Ipak, rezultat iz prvog meča protiv Širaka donekle je zabrinuo Rašovića koji je za revanš najavio i određene promene u ekipi.

Naročito se to misli za napadački deo tima gde bi promena mogla da se ogleda u povratku Marka Šćepovića u startnu postavu.

„Promena će biti, ali ne velikih. Trenutno najozbiljnije računamo na nekih 14, 15 igrača, Šćepović je među njima, on svakako konkuriše za mesto u timu.“, najavio je Rašović.

Inače, Partizan je juče odigrao kontrolni meč protiv bratskog Teleoptika, rezultat od 2:0 je u drugom planu, pre svega činjenica da su šansu dobili igrači koji do sada nisu bili u prvom planu.

Dva puta po 30 minuta Rašoviću su poslužili da proveri igrače koji su na pozajmici, da dodatno stvori sliku na poziiji desnog beka koju i sam ističe kao 'problematičnu'.

Inače, revanš meč sa Širakom se igra 24. jula.


Ne propustite