Vukan: ''Ne vredi sad da kukamo...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.09.2013.
13:39
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Jedan od najtalentovanijih fudbalera Crvene zvezde Vukan Savićević protiv Donjeg Srema je priliku dobio tek u finišu, u par navrata napravio pometnju u odbrani gostiju, ali je na kraju napustio Marakanu razočaran nerešenim sihodom. Bez obzira na to, veruj

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde razočarali su brojnu ''armiju'' navijača koja je došla da ih podrži u meču sa Donjim Sremom na proslavi jubileja ''Marakane''.

O razlozima neočekivanog kiksa se i dalje govori iz različitih uglova, a talentovani vezista Zvezde Vukan Savićević veruje da ovaj remi neće ostaviti veće posledice.

''Verovao sam da ćemo postići još neki gol, ali umesto toga, mi smo stali. Ne vredi nam sada da kukamo, moramo da se izdignemo i već od narednog susreta zaigramo mnogo bolje'', ističe Savićević.

On je u igru ušao tek u finišu, ali je za kratko vreme pokazao da predstavlja veliku opasnost po protivničku mrežu, pa se mnogi sada pitaju zbog čega nema veće poverenje trenera Stojanovića.

''Imao sam problema sa povredom, ali sada sam potpuno spreman. Protiv Donjeg Srema sam ušao u igru u finišu utakmice, povukla me je lopta, poneo me je fenomenalan ambijent. Možda je trebalo da budem racionalniji i da ne jurišam...'', objašnjava Savićević.

On je u izjavi za zvanični sajt Zvezde naglasio i da uživa da igra u ambijentu koji je u nedelju bio priređen na Marakani i da ne razume zbog čega bi bilo ko od Zvezdinih igrača bio pod psihološkim opterećenjem zbog takve atmosfere.

''Najviše volim da igram pred punim stadionom. Igrao sam nešto više od pet minuta i ne žalim se, uživao sam. Naši navijači nas bodre, daju nam dodatni vetar u leđa, pa zašto bih zbog toga bio pod pritiskom'', zaključuje Savićević.

Ne propustite