Vukić: ''Bez pobede u derbiju titula neće imati težinu''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 26.04.2012.
18:56
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Iskusni vezista crno-belih već je okrenut onome što Partizan čeka od jeseni. Priznaje da i pored praktično obezbeđene titule, njegova ekipa ovog proleća nije bila na očekivanom nivou i smatra da će za iole značajniji rezultat u Evropi Partizanu biti potre

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Još samo bod deli crno-bele od osvajanja pete uzastopne titule. Jučerašnjom pobedom nad BSK-om, uz remi Crvene zvezde na Karaburmi, Partizan sama ima 12 bodova prednosti, na četiri kola do kraja sezone.

Sve je, dakle, jasno, ali Zvonimir Vukić smatra da crno-beli imaju još jedan ''važan posao'' da obave.

''Titula nam je od starta bila prioritet, ali svi u ekipi smatramo da titula neće imati težinu ako opet ne pobedimo Zvezdu. Jesenas smo dobili derbi, a ovog proleća dva puta izgubili u Kupu. Imamo ogromnu želju da ovog puta pobedimo'', poručuje Vukić, a prenosi mondo.rs.

Iako je jasno da crno-bele na jesen očekuje novi pokušaj da se domogne Lige šampiona, Vukić smatra da to nije baš realno bez adekvatnih pojačanja.

''Naše igre nisu bile na nivou kluba kakav je Partizan. Imali smo mnogo oscilacija i ako tako budemo igrali i dalje, nećemo imati šanse u Evropi. Treba nam četiri-pet kvalitetnih pojačanja...'', smatra Vukić.



Ne propustite