Vukićević: ''A sad, svi zajedno do cilja...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.04.2012.
20:52
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Trenera Vojvodine nije zabrinuo poraz kombinovanog tima Novosađana u duelu sa Radom. Vukićević veruje da njegova ekipa ima dosta rezervi u sebi, što bi trebalo da potvrdi i sredu u borbi za plasman u finale Kupa.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Posle neprepoznatljivih igara i veoma loših rezultata ovog proleća, od fudbalera Vojvodine se u sredu očekuje da konačno pokaže svoje pravo lice.

Plasman u finale Kupa je primarni cilj ove sezone, pobeda nad Čačanima je imperativ, a na neki drugačiji ishod niko u Vojvodini ni ne pomišlja.

Trener Dejan Vukićević je u subotu protiv Rada odmarao pola tima, priliku su dobili igrači iz omladinskog pogona, a po njegovim rečima nije se ni moglo očekivati više od golobradih mladića.

''Videla se velika želja kod naših mladih igrača, izdvojio bih Nastića, koji se dosta trudio, ali ipak su oni još uvek 'zeleni' za ovako važne mečeve. Od iskusnijih, priliku su dobili Milović, Bojović i Ađuru, od njih sam očekivao više, ali mislim da su u glavama čuvali određenu rezervu za duel sa Borcem u sredu'', konstatuje Vukićević.

Trener Novosađana smatra i da Apija polako dostiže željeni nivo igre, a uoči duela sa Čačanima, Vukićević se nada i velikoj podršci navijača.

''Očekujem veliki broj navijača na tribinama, da sa igračima 'dišu jednim plućima', jer pred nama je cilj koji smo postavili pred početak sezone'', zaključio je Vukićević.






Ne propustite