Vukićević i Kuzeljević složni: ''Ostali smo dužni navijačima''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.03.2012.
18:11
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Derbi 16. kola Superlige nije opravdao očekivanja. Treneri Vojvodine i Radničkog pohvalili ambijent na ''Čika Dači'' i priznali da njihovi igrači nisu prikazali partiju koja može da privuče navijače.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Za neke koji su imali nerealna očekivanja, današnji meč u Kragujevcu je razočaranje, za one koji poznaju prilike u srpskom fudbalu - ništa novo.

Desetak hiljada navijača na ''Čika Dači'' ostalo je uskraćeno, ne samo za golove, već maltene i za bilo kakva uzbuđenja na terenu. Oni koji su pratili tv-prenos mogli su u par navrata primetiti pojedine gledaoce koji se ''svojski'' trude da ne zaspe na tribinama...

Svesni su svega toga i treneri obe ekipe, Dejan Vukićević i Slavenko Kuzeljević.

''Ambijent na tribinama bio je za svaku pohvalu i mislim da smo i jedni i drugi ostali dužni gledaocima kada je lepota fudbala u pitanju. Prikazali smo veliku želju i ambicioznost i - ništa više od toga. Možemo da žalimo za prilikom Kataia u početku meča, došli smo sa ambicijom da pobedimo, ali mogu biti zadovoljan bodom'', izjavio je trener Vojvodine Dejan Vukićević.

U sličnom tonu govorio je i trener Radničkog Slavenko Kuzeljević, koji je podsetio i da je njegovoj ekipi nedostajao najbolji strelac Darko Spalević.

''Osetilo se odsustvo Spalevića, a treba reći da smo zbog čuvanja terena, nekih deset dana bili bez pravog treninga. Viđena je rovoska bitka svih 90 minuta, slažem se da smo ostali dužni u delu igre, ali veoma je bitno da smo sačuvali samopouzdanje. Ne smemo biti nezadovoljni'', smatra Kuzeljević.

Ne propustite