Vukićević: ''Ko ne bi stavio u tim Moreiru i Apiju...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.03.2012.
19:43
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Najzvučnija pojačanja Novosađana protekle zime i dalje ne nagoveštavaju uspon u formi. Ipak, trener Vukićević veruje da će ovaj tandem ''proraditi'' kada to bude najpotrebnije.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Vojvodina je na Karaburmi ponovo razočarala, a navijače novosadskog kluba posebno brinu loše partije onih koji bi trebalo da budu nosioci igre ovog proleća.

To se u prvom redu odnosi na najveća pojačanja u zimskom prelaznom roku, Almamija Moreiru i Stefena Apiju.

Dan posle neuspeha na Karaburmi, trener Vojvodine Dejan Vukićević je analizirao učinak svoje ekipe.

''Činjenica je da njih dvojica ne igraju onako kako se od njih očekuje, ali koji trener ne bi stavio u tim igrače poput Apije i Moreire? Ne verujem da takav stručnjak kod nas postoji. Meni bi najlakše bilo da sada stavim mlade igrače u tim, ali ja i dalje verujem da će njih dvojica pokazati svoj kvalitet kada to bude najvažnije'', objašnjava Vukićević.

On, međutim, podseća da ni ostali nisu na očekivanom nivou.

''Abubakar odavno nije postigao gol, isto važi i za Bojovića. Ni Stevanović ne igra onako kako ume... Imamo kvalitetne igrače, ali kada najbolji ne igraju kako treba, onda to utiče i na ostatak ekipe'', dodaje Vukićević, koji je igračima dao dva slobodna dana i pored poraza od OFK Beograda.

''Dao sam im dva slobodna dana, jer je iza nas napornih nedelju dana. Od utorka počinjemo pripreme za meč sa Jagodinom'', zaključio je Vukićević.





Ne propustite