Vukićević: ''Krvnički startovi Ukrajinaca pokvarili sjajan utisak''

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.02.2012.
22:15
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Trener Vojvodine pohvalio svoje fudbalere za igru u drugom poluvremenu meča sa Metalurgom ali se, naravno, osvrnuo i na povrede Abubakara i Moreire.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Posle današnje pobede nad ukrajinskim Metalurgom (4:2), Dejan Vukićević je najpre prokomentarisao povrede dvojice igrača od kojih se mnogo očekuje u nastavku sezone - Moreire i Abubakara, a onda se osvrnuo i na lepše detalje iz ovog meča.

''Ne znam odakle da počnem... Posle krvničkog starta jednog ukrajinskog igrača ostali smo bez Abubakara, pre toga povredio se i Moreira...

Ipak, moram da istaknem fantastičnu igru moje ekipe u drugom poluvremenu, veliku želju, sjajno trčanje i borbenost. Bilo je pravo zadovoljstvo gledati ih kako se ponašaju i igraju'', zadovoljan je Vukićević i pored svega. 

Posebno je izdvojio nastup Marka Poletanovića, dok trostrukog strelca Kataija nije želeo da preterano hvali, podsećajući na njgovu prvu utakmicu u Antaliji.

''Igra Marka Poletanovića za mene nije iznenađenje. Igrao je mirno, bez greške i ovaj meč preporučio mi ga je za veću minutažu ubuduće. Što se tiče Kataija, još pamtim prvu utakmicu i to kako je on na njoj igrao. Znam koliko može i to ne kažem misleći samo na golove koje je postigao. I meni i ekipi treba ovakav Katai'', poručio je Vukićević.

Ne propustite