Vukićević: ''Ne tražim alibi''

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.02.2012.
21:28
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Trener Vojvodine prethodnih dana nije mogao da ispuni sve svoje zamisli uoči gostovanja u Kragujevcu, zbog odsustva velikog broja igrača, ali tvrdi da, bez obzira na sve, uspeh ostaje imperativ za njegovu ekipu. Posle Ljubinkovića i Brana Ilić na pragu in

fkvojvodina.com
fkvojvodina.com

Povezane vesti

Povoljna okolnost po šefa struke Novosađana je činjenica da se oporavljeni Branković i Moreira vraćaju u trenažni proces. Doduše, Moreira u sredu nije radio sa loptom, ali za Dejana Vukićevića važno je da novajlija polako ostavlja povredu iza sebe.

''Činjenjica da nisu svi na raspolaganju predstavlja problem, imao sam samo 16 igrača na raspolaganju, ali i to je sastavni deo fudbala i ja ne želim da se žalim, ni da tražim neki alibi. Znam da će bilo ko od njih, kada istrči na teren u Kragujevcu, igrati još brže i agresivnije nego što se očekuje'', poručio je Vukićević.

Vojvodinu bi uoči starta prolećnog dela sezone mogao da napusti još jedan igrač. Posle Marka Ljubinkovića, koji je u koneskom Čangčunu, Brana Ilić je dobio dozvolu kluba da pregovara sa kazahstanskim Aktobeom.

''Ilić je otišao na pregovore uz klupsku dozvolu, jer smatramo da je sa 27 godina zaslužio da reši egzistencijalno pitanje'', potvrdio je Vukićević.

Ne propustite