Vukićević: ''Počinjemo istorijske pripreme za istorijski rezultat!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.01.2012.
21:32
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Reči trenera Vojvodine na današnjem početku priprema dovoljno oslikavaju ambicije i motive Novosađana u predstojećem periodu.

fkvojvodina.com
fkvojvodina.com

Povezane vesti

Trener Vojvodine Dejan Vukićević ponovio je na današnjem okupljanju ekipe da je glavni cilj u prolećnom delu sezone osvajanje ''istorijskog'' trofeja u Kupu, ali je svoje igrače i opomenuo da će predstojeće pripreme morati da odrade na najbolji mogući način.

 ''Ulazimo u istorijske pripreme za istorijski rezultat. Ciljeve znamo, ostaje nam da se kvalitetno pripremimo. U Antaliji ćemo boraviti od 5. do 19. februara.  Planirali smo odigravanje osam kontrolnih mečeva, što će uz 55 treninga biti dovoljno da drugi deo sezone dočekamo spremni'', izjavio je Vukićević.

U ostvarenju ciljeva Vukićević više neće imati pomoć u Medojeviću, Merebašviliju i Bilbiji, koji su promenili sredinu, ali, s druge strane na raspolaganju su mu i povratnici Aleksandar Katai i Milovan Milović.

Ipak, upadljivo je da na prozivci nije bilo Oumarua, Brane Ilića, Antvi Jaoa i Naemeke Ađurua.

''Ilić pregovara sa ukrajinskim Černomorecom, ipak očekujemo ga za dan-dva. Oumaru i Jao 'kasne sa dozvolom', a Ađuru zbog štrajkova u Nigeriji čeka red letenja'', objasnio je trener Vojvodine.



Ne propustite