Vukićević: ''Više ne vidim sebe na klupi Vojvodine''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.04.2012.
18:23
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Posle jučerašnjeg šokantnog poraza od Borca i eliminacije iz nacionalnog Kupa, Dejan Vukićević danas saopštio novinarima da više nije trener Vojvodine.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Očekivani epilog jučerašnjeg kraha novosadskog kluba u polufinalu Kupa Srbije. 

Iako se još uvek očekuje zvanično saopštenje Vojvodine, Dejan Vukićević praktično više nije trener novosadskog superligaša.

On nije vodio današnji trening ''lala'', umesto njega to je učinio Spasoje Jelačić, pa je sasvim jasno da Vojvodinu očekuje nova promena na klupi od početka sezone.

''Radio sam odgovorno i pošteno i preuzimam odgovornost za rezultate. Sebe više ne vidim kao trenera Vojvodine i zato nisam bio na treningu. Ostalo je da se sa upravom kluba dogovorim o modelu prekida saradnje'', izjavio je Vukićević.

On je prihvatio i odgovornost za dovođenje igrača u zimskom prelaznom roku, a kao posebno razočaranje istakao je Almamija Moreiru, kako zbvog prikazanih igara, tako i zbog ponašanja u jučerašnjem susretu.

''Moreira je za mene potpuno razočarenje i, kada bih ostajao u Vojvodini, za njega više ne bi bilo mesta u timu. Kao trener, dao sam mu sve, a on mi je ovako uzvratio'', konstatovao je sada već bivši trener Vojvodine.


Ne propustite