Vukićević: "Želim bolju, agresivniju i ambiciozniju Vojvodinu"

Autor: Miloš Marković
utorak 13.03.2012.
13:32
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Blede partije u prva dva kola prolećnog dela prvenstva nisu zadovoljile nikoga u novosadskom klubu. Trener Vojvodine želi da vidi više žara i želje na, kako je rekao, „vrućem“ gostovanju u Novom Pazaru.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Dva osvojena boda od ukupno šest iz prve dve utakmice prolećnog dela sezone više su nego nezadovoljavajući učinak za renoviran tim Vojvodine koji stremi najvećim ciljevima.

Svestan je toga i trener Vukićević, koji je na početku svog obraćanja novinarima na konferenciji za medije pred put u Pazar izrazio žal za utakmicom protiv Metalca koju je Vojvodina morala da dobije pre domaćom publikom.

„Izuzetno mi je žao što se na premijeri pred domaćom publikom nismo predstavili u najboljem svetlu i što nismo prikazali igru kakvu možemo i moramo.“

„Tu utakmicu smo jednostavno morali da dobijemo, navijači imaju svo pravo za nezadovoljstvo. Ipak, ja verujem u kvalitet tima koji imam naraspolganju, i koji će, verujem, vrlo brzo zvižduke zamentiti aplauzima.“ rekao je vukićević.

Pred fudbalskim klubom je jedno neugodno gostovanje u Novom Pazaru, Vukićević očekuje jedan dobar meč, voli da igra u ambijentu kakav stvaraju navijači pazarskog kluba.

„Očekuje nas izuzetno motivisan protivnik koji se ove sezone bori za opstanak i koji u toj činjenici traži veliki motiv i želju da pokaže više od svojih mogućnosti.“

„Svesni smo da neće biti nimalo lako, očekujem jednu sjajnu atmosferu na stadionu i „vruć“ teren. Nadam se da će sportska atmosfera biti podstrek mojim igračima da pruže maksimum i dođu do neophodne pobede.“

„Naš cilj je jasan – tri boda i bolja, agresivnija vojvodina sa više žara, želje i ambicije.“ poručio je Dejan Vukićević, trener novosadskog tima.


Ne propustite