Vukoičić: "Pobeda je moranje i bez Nelsona"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 13.04.2013.
12:41
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Trener Crvene zvezde Telekom Vlada Vukoičić poručio je da će se protiv Mega Vizure ići na pobedu bez obzira što u timu ponovo neće biti povređenog Demarkusa Nelsona.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom zbog važnosti meča sa Mega Vizurom danas kreću put Kruševca gde se sutra sastaju sa ekipom Dejana Milojevića.

Crveno-beli će ponovo biti oslabljeni neigranjem Demarkusa Nelsona ali trener Vlada Vukoičić smatra da pobeda ne sme biti dovedena u pitanje.


"Neigranje Neslona je svakako hendikep, ali ako smo mogli da pobedimo Radnički bez njega, nema razloga da sumnjamo da možemo da savladamo i Mega Vizuru. Ali, moram da naglasim da nas očekuje veoma teška utakmica. Moraćemo da odigramo jako dobro, pružimo maksimum borbenosti i zalaganja, budemo koncetrisani u odbrani u napadu kako bismo ostvarili zacrtani cilj" kazao je Vukoičić.

Vukoičić dobro poznaje predstojećeg rivala Crvene zvezde Telekom jer je pre dolaska na Mali Kalemegdan radio baš u Mega Vizuri.

"Poznajem većinu tih igrača. Ja sam praktično i ovu sezonu počeo u Megi, ali tri četiri dana pred početak sezone sam došao u Zvezdu" rekao je Vukoičić i dodao,

"Koriste mladost, brzinu i polivalentnost većine igrača, s obzirom da večina njih može da igra na dve ili tri pozicije. U službu tima su potpuno stavili sve kvalitete Bobija Marjanovića koji je svojom visinom i načinom igre atipičan na obe strane terena. Dolaskom Veličkovića i Drče, uz Ćakića to je ekipa koja apsolutno sa punim pravom ima ambicije da uđe u plej-of i tako izbori plasman u ABA ligu. Pobede protiv Radničkog u Kragujevcu i Metalca su još jedan dokaz da nema dileme da su zreli za četvrto mesto" istakao je trener crveno-belih.

Utakmica u Kruševcu igra se u nedelju sa početkom od 17 časova a Vukoičić je iskoristio priliku da pozove navijače da pruže podršku njegovim izabranicima.

Ne propustite