Vukoičić strepi od Igokee

Autor: Beta Beta
četvrtak 18.10.2012.
15:39
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Vlada Vukoičić rekao je danas da očekuje težak meč petog kola regionalne ABA lige protiv Igokee, i da njegov tim mora ozbiljno da pristupi utakmici.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Vlada Vukoičić očekuje tažak duel protiv Igokee, tima koji nema nijedan poraz u dosadašnjem toku Jadranske lige

"Moramo da budemo koncentrisani, moramo da vodimo računa o svakom detalju, da vodimo računa o napadu i odbrani. Protiv Igokee ne smeju da se ponavljaju greške iz prethodnih utakmica, ako želimo da pobedimo", rekao je Vukoičić novinarima u Beogradu.

Vukoičić je istakao iskustvo košarkaša Igokee, koji imaju sedam igrača starijih od 30 godina.

"Oni su jedna veoma iskusna ekipa, imaju sedam igrača preko 30 godina, plus su ove sezone doveli par igrača koji su prošle sezone imali dvocifren učinak",
kazao je Vukoičić.

Trener crveno-belih rekao je da je Zvezda favorit u utakmici, ali da je Igokea najteži mogučhi protivnik, kao i da poseduju veliki napadački potencijal.

"Nikada niko u Pioniru nije bio favorit protiv Zvezde, tako da preuzimam odgovornost favorita u utakmici, ali doalzi nam Igokea, koja je najteži mogući protivnik"
, kazao je Vukoičić.

"Igokea poseduje ogroman napadački potencijal, ali nisu napadački nastrojeni. Imaju veoma kvalitetnu odbranu, koja prima 65 koševa po utakmici, ali im odbrana nije mnogo agresivna", dodao je on.

Vukoičić je kazao da Zvezda nema kadrovskih problema i dodao da će igrati u istom sastavu kao protiv Cedevite u Zagrebu.

Crvena zvezda sutra od 20.00 u beogradskoj hali Pionir dočekuje Igokeu.

Ne propustite