Vuković objavio spisak "Orlova" za kvalifikacije

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.03.2012.
20:54
Izvor: Sportske.net, rss.org.rs

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković objavio je danas širi spisak igrača na koje računa kada je reč o kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Londonu.

rss.org.rs
rss.org.rs

Povezane vesti

Kao da je prošlo svega nekoliko dana od završenog Evropskog prvenstva i osvojene srebrne medalje a već će se "Orlovi" opet okupiti kako bi krenuli u nove pohode na trijumfe.

Primakao se kvalifikacioni turnir u španskom Alikanteu koji će se igrati od 6. do 8. aprila. Na njemu će učestvovati, pored naše reprezentacije, selekcije Španije, Alžira i Poljske.

Selektor Vuković odlučio je da na spisak uvrsti 28 imena na koja računa da se odazovu pozivu. Spisak će morati da bude skraćen pre početka pomenutog turnira ali se u ovom trenutku na njemu nalaze sledeći igrači:

golmani: Darko Stanić, Dragan Marjanac, Strahinja Milić i Radivoje Ristanović;

krila: Ivan Nikčević, Dobrivoje Marković, Filip Marjanović, Rajko Prodanović, Miloš Kostadinović, Mitar Markez;

bekovi: Nemanja Zelenović, Ivan Stanković, Marko Vujin, Luka Mitrović, Petar Nenadić, Nenad Vučković, Dalibor čutura, Nikola Manojlović, Draško Nenadić, Danimir ćurković, Momir Rnić, David Rašić, žarko šešum, Momir Ilić;

pivotmeni: Rastko Stojković, Uroš Vilovski, Alem Toskić, Bojan Beljanski.

Na momcima je da se izbore za svoje mesto u reprezentaciji a sa kvalifikacionog turnira u Španiji samo će dve selekcije "čekirati kartu" za OI u Londonu.

Ne propustite