Vuković odredio putnike za Grac

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.03.2013.
11:13
Izvor: Sportske.net, rss.org.rs

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije odabrao je sedamnaestoricu igrača na koje računa za prvi meč sa Austrijom koji se, u okviru kvalifikacija za EP, naredne srede igra u Gracu.

rss.org.rs
rss.org.rs

Povezane vesti

Veselin Vuković saopštio je ranije 25 imena rukometaša na koje računa za mini ciklus kvalifikacija koji će naši igrati početkom aprila.

Srbiji predstoje dve utakmice sa Austrijom a na prvu će krenuti sedamnaestorica rukometaša koje je Vuković odredio juče.

Golmani - Darko Stanić (Metalurg), Mihailo Radovanović (Partizan)

Krila - Ivan Nikčević (Visla Plok), Nemanja Ilić (Partizan), Rajko Prodanović (Pik Seged), Bogdan Radivojević (Partizan)

Pivoti - Alem Toskić (Celje), Bojan Beljanski (Gepingen), Mijajilo Marsenić (Partizan)

Bekovi
- Žarko Šešum (Rajn Neker), Momir Ilić (Kil), Momir Rnić (Gepingen), Miloš Dragaš (Vardar), Uroš Mitrović (Partizan), Marko Krsmančić (Alpla Hart), Marko Vujin (Kil), Nemanja Zelenović (Celje)

Okupljanje reprezentativaca zakazno je za nedelju, 31. mart na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu u 15 časova a jedan broj reprezentativaca dobio je dozvolu da dođe direktno u Beč.

Prvi meč sa Austrijancima igra se 3. aprila u Gracu od 20 časova i 15 minuta dok je drugi na programu četiri dana kasnije u zrenjaninskoj "Kristalnoj dvorani" od 18 časova i 30 minuta.

Ne propustite