Vuku vreme isteklo, Lotar spasilac?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 29.08.2013.
23:48
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Odmah posle debakla u Švajcarskoj i oproštaja očajnog Partizana od Evrope, počele su spekulacije o poromeni na klupi šampiona Srbije.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan je i ranije doživljavao bolne i ubedljive poraze na evropskoj sceni, ali ovakva nemoć i inferiornost kao ovog leta se odavno ne pamti. I protiv Širaka, i protiv Ludogoreca, a pogotovo večeras protiv švajcarskog Tuna...

Katastrofalna, indolentna, nepovezana igra Rašovićeve ekipe rezultirala je sa ubedljivih 3-0 za domaći Tun, pa je jasno da je krajnje vreme za neke kadrovske promene u Humskoj.

Naravno, mnogima odmah pada na pamet promena na klupi, ali je utisak i na nekim drugim nivoima Partizan prosto vapi za nekom novom energijom.

Za sada, u javnost je procurela informacija, kako smo i pretpostavljali, o pripremanju smene šefa struke Vuka Rašovića, a iznenađujuće ili ne, kao njegov potencijalni naslednik pominje se - Lotar Mateus!

Ovu informaciju objavio je ''Mondo'' u četvrtak uveče, a navodno je potpredsednik Partizana i novi ministar u Vladi Srbije Branko Ružić već kontaktirao slavnog Nemca, koji je pre tačno deset godina uveo crno-bele u Ligu šampiona.

Za Evropu je ove godine već kasno, a da li je Mateus u ovom trenutku neophodan Partizanu za domaću scenu, pokazaće naredni dani...




Ne propustite