Vulićević: "Bez praznog hoda"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 27.03.2014.
10:32
Izvor: Sportske.net

Jedan od najistaknutijih fudbalera crno-belog tima na meču sa Slobodom, Miroslav Vulićević, izneo je svoje utiske sa pomenutog meča i očekivanja pred nastavak sezone.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan je zadržao priključak za Crvenom zvezdom, pobedili su izabranici Marka Nikolića Slobodu iz Užica, ponajviše zahvaljujući dobroj igri u drugom poluvremenu.

Jedan od fudbalera koji se istakao na ovom meču bio je i Miroslav Vulićević koji je svojim prodorima po desnoj strani, bezbrojnim ponavljanjima i centaršutevima zadavao velike probleme rivalu. Iko su navijači ocenili da je bio jedan od najboljih na terenu, on skromno veliča uticaj celog tima.

„Tako se namestilo. Svako radi ono što najbolje ume."

"Ja samo radim ono što se od mene očekuje i zbog čega sam i doveden. Nije na meni da sudim o svojoj igri, navijači će dati sud. Svestan sam da mogu i moram još bolje, baš kao i ceo tim.“, rekao je Vulićević, koji ističe da je nejgova ekipa posebno dobro igrala u drugom poluvremenu.

„Osvojili smo bitna tri boda iako smo prvo poluvreme odigrali ispod očekivanja. Ipak, u drugi deo meča smo ušli sjajno, nošeni podrškom publike smo igrali na visokom nivou i uspeli da zabeležimo jako bitnu pobedu.“, rekao je on.

Pred Partizanom je meč sa OFK Beogradom, ekipom koja je pod imperativom i borbom za golim opstankom u ligi.

„OFK ima svoj motiv, njima su potrebni bodovi za opstanak. Sa druge strane, i nama su bodovi neophodni u trci za titulom.“

„Mi moramo da odigramo kao što smo igrali u drugom poluvremenu meča sa Slobodom i neće biti problema. Partizan je tim koji može i mora da diktira tempo svih 90 minuta, imamo i motiva i kvaltieta za to. Partizan jednostavno u sovjoj igri ne sme da ima praznog hoda.“, rekao je fudbaler Partizana.


Ne propustite