Vulićević 'Grobarima': ''Podržite nas, pa da se zajedno radujemo!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.01.2014.
15:15
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Miroslav Vulićević je ove zime stigao u Partizan kao jedno od najvećih pojačanja, a dosadašnjim radom na trenizima i igrama u kontrolnim mečevima nagovestio je da će i opravdati velika očekivanja.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

U jeku priprema crno-belih za prolećni deo sezone i veliku borbu za titulu koja ih očekuje, Vulićević ističe da mu prijaju pohvale, ali je takođe i svestan da će morati mnogo da radi da bi izborio mesto u prvoj postavi Partizana kad počnu borbe za bodove.

''Mogu samo da obećam da ću na svakom meču dati sve od sebe za tim i pobedu, pa se nadam da će i navijači to prepoznati'', istakao je Vulićević.

A kad su navijači u pitanju, Vulićević očekuje veliku podršku sa njihove strane, kako njemu, tako i ostatku ekipe.

''Imamo tim koji na papiru deluje zaista moćno, ali teren je jedino pravo merilo. Zato moramo da se potrudimo za svaki bod i to je ono što mogu da obećam navijačima.

Takođe želim da ih pozovem da već od prvog kola dođu na stadion i pruže nam podršku kako samo oni znaju. Oni su nam vetar u leđa, bilo da igramo prijateljske ili takmičarske utakmice, zato neka dođu da se zajedno radujemo pobedama, pa će se sve, nadam se, na kraju i isplatiti'',
zaključio je Vulićević, a prenosi zvanični klupski sajt.

Ne propustite