Vulićević: "Nikada nisam bio bliže Partizanu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 21.06.2013.
17:46
Izvor: Sportske.net

Defanzivac i kapiten fudbalskog kluba Vojvodina Miroslav Vulićević kazao je da se fizički nalazi jako blizu Partizanu ali da o mogućem prelasku u redove šampiona Srbije zna samo ono što mediji objavljuju.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Nakon tvrdnji Vuka Rašovića i Alberta Nađa da je Miroslav Vulićević jedan od igrača kojeg bi šampion Srbije voleo da vidi u svojim redovima, oglasio se i sam fudbaler.

Vulićević se nalazi na pripremama sa svojim klubom na Zlatiboru, u istom hotelu u kome su smešteni i fudbaleri Partizana. Na pitanje o tome da li se seli u Humsku, Vulićević je imao interesantan odgovor.

"Nikad nisam bio bliži Partizanu, ali samo s obzirom na to da smo u istom hotelu... Sve što znam o mom transferu, znam iz medija. Prvi put mi kažete da Rašović i Nađ žele baš mene. Nije mala stvar da te praktično ceo Partizan ističe, ali sam igrač Vojvodine, pod ugovorom. Ta informacija je nešto novo i za mene i za klub i videćemo kako će se dalje odvijati situacija" kazao je Vulićević.

Postoji velika verovatnoća da će FK Vojvodina najpre izabrati novog predsednika u nedelju a da onda i mogući transfer Vulićevića u Partizan bude obavljen.

Do tada iskusni bek nastavlja sa pripremama za prvi meč koji Vojvodina igra već početkom jula u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ne propustite