Vulićević: "Nismo izbačeni iz ravnoteže"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.02.2014.
21:33
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Najbolji desni bek Jelen Superlige u jesenjem delu sezone spreman je za debi u crno-belom dresu, a pred duel sa Radničkim iz Niša poručuje da remi u prvom prolećnom kolu nije izbacio ekipu iz ravnoteže.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana nastavljaju borbu za odbranu šampionske titule utakmicom sa Radničkim iz Niša a Miroslav Vulićević trebalo bi da debituje u crno-belom dresu u subotu popodne.

Bivši fudbaler Vojvodine priznaje da oseća blagu tremu ali ističe da će energiju umeti da kanališe u pravom smeru.

"Postoji ta pozitivna trema, ali imam dovoljno iskustva da energiju usmerim na pravi način" objašanjava Vulićević.

Iskusni defanzivac nije imao pravo nastupa u Novom Pazaru zbog "žutice" koju je dobio nastupajući za Vojvodinu.

Iako crno-beli nisu doneli čitav plen sa gostovanja Novom Pazaru Vulićević ističe da ekipa nije ispala iz ravnoteže niti joj problem predstavlja činjenica da se Zvezda preselila na lidersku poziciju na tabeli JSL.

"Partizan je naviknut na pobede, na titule i u svaku utakmicu ulazi sa istim ciljem, da bude bolji od rivala. To što sada iz drugog plana čekamo kiks Crvene zvezde, sigurno neće promeniti ništa u našem pristupu utakmicama, niti jedan remi može da nas izbaci iz ravnoteže" ističe Vulićević.

U Humskoj u subotu gostuje najbolja odbrana lige a desni bek crno-belih ponudio je recept kako do trijumfa protiv iskusnog protivnika kakav je Radnički iz Niša.

"Moramo da budemo brži, agresivniji, da igramo lepše za oko, korisnije. Siguran sam da će tako i biti, a olakšavajuću okolnost predstavlja činjenica da igramo pred našim navijačima, od kojih očekujem da nam budu vetar u leđa" zaključak je Miroslava Vulićevića.

Duel između Partizana i Radničkog iz Niša igra se u subotu sa početkom od 17 časova na stadionu u Humskoj.

Ne propustite