Vulićević Partizanov: "Dolazim u najveći klub u Srbiji!"

Autor: Miloš Marković
utorak 24.12.2013.
15:48
Izvor: Sportske.net

FK Partizan je promovisao i svoje drugo pojačanje, Miroslava Vuličevića, koji je izrazio zadovoljstvo zbog dolaska u Humsku.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan je dobio i drugo pojačanje.

Nakon Nikole Drinčića, ekipa koju vodi Marko Nikolić biće jača za Miroslava Vulićevića, koji će se obavezati na troipogodišnju saradnju sa šampionom države.

Iako je imao i inostranih ponuda, Vulićević je odlučio da obnovi saradnju sa trenerom sa kojim je sa uspehom radio u Novom Sadu.

Na ovaj način, Partizan će rešiti problem deficitarne pozicije desnog beka i dobrano pojačati konkurenciju u timu ovim kvalitetinim pojačanjem.

Vulićević u Humsku stiže kao slobodan igrač, obzirom da mu je ugovor sa novosadskim timom istekao.

Osim Vulićevića, u vezu sa Partizanom se dovode još dva igrača Vojvodine.

U pitanju su Branislav Trajković, kao i Petar Škuletić o čijim transferima će se spekulisati u narednim danima.

Vulićević igra na poziciji desnog beka, potpisao je ugovor na tri i po godine, a nosiće crno-beli dres sa brojem četiri.

"Hvala Partizanu što je bio uporan i radujem se što ću ponovo sarađivati sa trenerom Markom Nikolićem. Dolazim u najveći klub u Srbiji i daću sve od sebe da titula ostane u Humskoj", rekao je Vulićević na promociji na stadionu Partizana u Humskoj, a prenosi Tanjug.rs.

On je dodao da je imao ponude iz inostranstva, ali da ga je želja za trofejima usmerila prema Partizanu.

"Partizan je bio najkonkretniji, već dugo razgovaramo o transferu, mislim da svaki fudbaler želi da kada završi karijeru može da se osvrne i vidi da je osvojio neke trofeje. Ovde se to dešava svake godine, a pritom crno-beli konstantno igraju u Evropi", istakao je Vulićević.

Sportski direktor Partizana Albert Nađ izrazio je zadovoljstvo što je Vulićević konačno postao član crno-belih.

"Dobili smo kvalitetnog igrača i čoveka. Doneće mnogo ekipi, pogotovo mlađim igračima. Nadam se da će pružati još bolje partije nego u Vojvodini. MI nastavljamo da radimo i očekujem u narednih par dana još neko pojačanje", poručio je Nađ.

Vulićević je u Vojvodinu došao 2009. godine iz ivanjičkog Javora, a karijeru je počeo u timu Bane iz Raške. On je do sada za reprezentaciju Srbije odigrao dve utakmice.



Ne propustite