Vulićević za ''Sportske'': ''Ključni deo sezone za Vojvodinu''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.03.2013.
21:06
Izvor: Sportske.net

Kapiten Vojvodine Miroslav Vulićević veruje da je konačno došlo vreme da njegov tim osvoji toliko željeni trofej u Kupu, ali pre toga Novosađane čeka nekoliko teških iskušenja u Superligi.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Posle dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacije Srbije, narednog vikenda nastavlja se domaći šampionat.

Jedan od mečeva koji će privući najveću pažnju jeste i onaj u Jagodini, gde će fudbaleri Vojvodine pokušati da zadrže korak sa Zvezdom na tabeli, a samim tim i odmaknu Jagodincima koji su im i ove sezone jedan od glavnih konkurenata za plasman u Evropu.

Uoči ovog duela, kapiten Vojvodine Miroslav Vulićević očekuje veliku borbu, ali i veruje da se njegov tim tokom pauze dobro pripremio za predstojeća iskušenja.

''Slažem se sa ocenom da polako ulazimo možda i u ključni deo sezone, obzirom na seriju teških mečeva, kako u prvenstvu, tako i u Kupu.

Jagodina je kvalitetan tim, bez obzira na nešto slabije rezultate u drugom delu sezone. Imaju sastav koji je dugo na okupu i izvesno je da je pred nama jedno od težih gostovanja.

Ipak, Vojvodina bez obzira na ime protivnika u svaki meč ulazi sa maksimalnim ambicijama, pa verujem da će i duel sa Jagodinom pokazati da smo se tokom ove pauze dobro spremili'',
istakao je, između ostalog, Vulićević u izjavi za ''Sportske''.

Naravno, ovog proleća je njegovoj ekipi prioritetan uspeh u Kupu, a Vulićević se nada da je konačno došlo vreme da podigne pehar u dresu Vojvodine.

''Mislim da smo taj trofej zaslužili i ranije, u nekim prethodnim sezonama, ali verujem da ćemo ovog proleća obradovati naše navijače i ući u klupsku istoriju kao generacija koja je uspela da osvoji taj trofej. Bila bi to velika stvar i za klub i za ceo grad, a posebno što sledeće godine Vojvodina slavi vredan jubilej - stogodišnjicu postojanja'', zaključio je kapiten Vojvodine.

Ne propustite