Za "Markeca" uzeta kapara?

Autor: Boris Jovanović
subota 12.05.2012.
09:11
Izvor: Sportske.net, Sport

Da li je Partizan dogovorio transfer koji će biti ozvaničen za nešto više od godinu dana. "Sport" tvrdi da je u četvrtak čak proslavljen uspešan posao sa Čelsijem.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Priča oko Lazara Marković i dalje intrigira, Partizan je saopštio da nije prodat, menadžer da ostaje makar do leta 2013. godine, a sam fudbaler da on o tome ne zna ništa.

"Sport" danas donosi informacije da je Čelsi praktično kaparisao mladog igrača, da će Partizan već za leto inkasirati oko milion i po evra, a da će ostatak dobiti u junu 2013. kada se "Markec" bude preselio u London.

Do tada bi on trebalo da sakupi dovoljan broj nastupa i za reprezentaciju, odnosno da stekne uslove za dobijanje radne dozvole na ostrvu.

Koliko u svemu ovome ima istine videćemo za nešto više od godinu dana, ono što je sigurno je i da će naredne sezone nositi crno - beli dres.

List dodaje da je u četvrtak uže klupsko rukovodstvo proslavljalo prodaju najtalentovanijeg igrača, odnosno posao sa Čelsijem.

Avram Grant ne zna o tome ništa, on je sa predsednikom Đurićem razgovarao u sredu, ali mediji insistiraju da je njegov blizak prijatelj super - menadžer Zahavi, zajedno sa Faljijem Ramadanijem odradio kompletan posao.


Ne propustite